Land og by

Ydelseskontoret holder lukket

kommune

I uge 42 og 43 er det kun muligt at træffe Ydelseskontoret telefonisk onsdage fra kl. 10.00 til 12.00. De øvrige dage har kontoret lukket for telefoniske henvendelser.

Lukkedagene skyldes, at Randers Kommune har fået indført et nyt landsdækkende ydelsessystem, og på grund af overgangen er telefonerne lukkede.

Ydelseskontorets Team Sygedagpenge er ikke berørt af nedlukningen, og virksomheder og borgere kan derfor fortsat træffe deres sagsbehandlere hver dag i telefontiden fra kl. 10.00 til kl. 12.00.

“Vi holder delvist lukket for telefoniske henvendelser i uge 42 og 43 for at komme godt i gang med det nye system. Selvom telefonerne er lukkede fortsætter Ydelseskontoret med at behandle nye ansøgninger om kontanthjælp med videre, ansøgninger om enkeltydelser samt sager om sygedagpenge,” fortæller Sasia Rosenkilde Jeppesen, leder i Ydelseskontoret.

Det vil være muligt at henvende sig i Job & Ydelse på Jobcenter Randers, Regimentvej, indgang H for personlig betjening, hvis der ønskes hjælp til indberetning i den nye selvbetjeningsløsning eller hjælp til indberetning i MitSygefravær.

Kommentarer