Debat og politik

Venstre i Randers peger på Christian Brøns som ny borgmesterkandidat

Efter kommunevalget sidste år, hvor Venstre tabte borgmesterposten i Randers til Socialdemokratiet, meddelte den afgående borgmester Claus Omann Jensen, at trak sig som spidskandidat til næste kommunalvalg i 2021.

Siden da har Venstre i Randers ikke haft en ny borgmesterkandidat, men på den kommende generalforsamling den 19. marts peger Venstres Kommuneforening på Christian Brøns som ny spidskandidat for partiet. Kommuneforeningen meddeler samtidigt, at forslag til andre kandidater er mulig, og kan fremsendes senest den 1 marts, så forslaget kan komme med ud til medlemmerne.

Christan Brøns er 27 år og studerer til lærer i Aarhus. Han bor i midtbyen i Randers, sidder i byrådet og er medlem af økonomiudvalget, socialudvalget og beskæftigelsesudvalget, hvor han er næstformand. Derudover er han medlem af handicaprådet.

Partikollega og også medlem af byrådet i Randers for venstre og formand for Landdistriktsudvalget Lars Søgaard har slået en kommentar op om valget af Christian Brøns på sin facebookside:

– Christian har alt det, der skal til for at blive en fremragende borgmester. Han er utrolig arbejdsom, meget sympatisk og så er han enorm visionær når det kommer til Randers Kommunes fremtid. Det har vi brug for.

Michael Aastrup Jensen, der netop nu selv fører valgkamp om at bevare sin plads i Folketinget, bakker også op om valget af Christian Brøns.

– Jeg mener helt bestemt, at han har dét, der skal til, for dels at vinde valget og desuden at blive en god borgmester, udtaler Michael Aastrup til Randers Amtsavis.

Kommentarer