Kultur og events

Varm dag i vente for cykelturisterne i Randers

Se billedserie Her er det yngste deltager Carla på 6 år der glædede sig til sin rundtur på ca. 20 km sammen med famlien. Fotoserie: Jan Szwed.

Cykel Turist Ugen, som afvikles i denne uge i Randers har været en stor succes for både deltagere og arrangører. I dag torsdag kan de 135 deltagere se frem til en varm dag i sadlerne, når de igen skal ud på ture i området.

Der er medlemmer fra hele landet, som får Randers og omegn at se fra en cykelsaddel, og der er ydet et stort planlægningsarbejde fra den lokale forening.

– Der er tre hold man kan melde sig på 45 ,65 , og 100 km der alle går igennem naturskønne områder, oplyser formand for cyklistforbundet i Randers Peter Hansen.

Vi mødte i går fire cyklister på hviledagen på isbaren hvor de ivrigt fortalte om Cykelturist ugen. At den har været afholdt i mange år , forskellige steder i Danmark. Der er indkvartering i hytter ,telte , campingvogne og på kroer.

Cyklisterne der alle var fra Sjælland var taget til Randers for at deltage i Cykel Turist Ugen.  , der skulle blive varmt og solrigt.

Kommentarer