Langå

Udsalg fra Langå IgenBrug lørdag den 7. december 2019

Se billedserie

Lørdag den 7. december kl. 10.00 til 15.00 er der igen udsalg hos Langå IgenBrug  på genbrugspladsen Kærsangervel 12, 8870 Langå

Niels Drescher Pedersen fra Lions Langå lover at besøgende godt kan begynde at glæde sig til et rigtig flot december-udsalg.

Hallen er allerede nu ved at være fyldt godt op med masser af gode og brugbare ting af enhver art, for enhver smag og til alle alderstrin.

Ena og Kjelds overdådige juleudstilling er næsten på højde med juleudstillingen ved forrige udsalg, hvor der blev solgt rigtig meget julepynt.

Svend Erik har lovet at komme for at give et par julenumre på sin lirekasse, og hvis Kirsten ikke er ”arbejdsramt” kommer hun også med.

Det bliver helt sikkert et godt udsalg, men der er også lidt malurt til bægeret, for det er nemlig sidste gang, at Ena og Kjeld Lykke Olesen hjælper Lions Langå med Langå IgenBrug.

– Kom og giv Ena og Kjeld et kram og et klap på skulderen for deres store indsats gennem tiden for Langå IgenBrug, lyder det fra Niels Drescher Pedersen.

Kommentarer