Randers by

Tre mænd stak af fra stjålet bil

En patrulje blev i nat kl. 01.37 på Gamle Jennumvej i Randers opmærksomme på en bil, der ikke havde nogen nummerplade foran. Patruljen vendte derfor rundt for at køre efter bilen og standse den. Bilen fortsatte ad Flyvervej, hvor den pludselig holdt stille og tre personer løb væk fra den.

En betjent satte straks efter til fods og forsøgte at råbe de tre personer an. Det lykkedes dog ikke, derimod fik betjenten løbet en af personerne op, og han blev anholdt og eskorteret tilbage til patruljebilen.

Samtidig blev der tilkaldt en hundepatrulje, der fortsatte jagten efter de to andre – dog uden held. Til gengæld fandt hunden en bilnøgle, der var smidt på jorden, og som passede til bilen, som de tre personer var løbet fra.

Det viste sig, at bilen var blevet stjålet i forbindelse med et indbrud i Hvidsten ved Spentrup i midten af juni og den 23-årige mand, der var anholdt, blev derfor sigtet for brugstyveri.

Nummerpladen, der sad bagpå bilen, stammede i øvrigt fra en anden bil, hvorfor han også blev sigtet for tyveri af nummerplader.

I forbindelse med visitation af den 23-årige, og af bilen, fandt politiet noget hash og to hamre, og den 23-årige blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer og for våbenloven.

Bilen blev kørt til politistationen i Randers med henblik på udlevering til rette ejer.

Kommentarer