Erhverv

Tradium elever fik andenpladser ved DM i Skills 2019

Andreas Østergaard Poulsen i gang med sin opgave // Foto: Ulrik Burhøj Jepsen

I lørdags den 6. april blev DM i Skills 2019 afgjort. Her blev Tradium eleverne Rasmus Dahl Jørgensen og Andreas Østergaard Poulsen begge nummer 2 i henholdsvis fagene Detailhandel og Flisemurer.

De tre øvrige deltagere fra Tradium klarede sig også rigtigt flot og fælles for dem alle er, at de har fået en oplevelse for livet og erfaring de kan tage med sig videre i deres kommende karriere.

– Alle de her opgaver jeg har fået stillet, kan jeg med fordel bruge i min fremtid. Jeg ved jeg kan arbejde under pres, men jeg ved også nu, hvor langt jeg kan presse mig selv, forklarer Rasmus der til hverdag er detailelev i JYSK.

I forhold til de videre studier, er det også nyttigt at have været med til DM i Skills.

– Eleverne der er til DM får helt klart nemmere ved at gå til eksamen, pludselig er svendeprøven ikke så skræmmende for dem, fortæller Mikael Kejlstrup, overlærer for Axel, der stillede op i faget Klejnsmed.

Rasmus Dahl Jørgensen
Andreas Østergaard Poulsen
Sara Kloster
Martin Rosenbum
Axel Lundorff

Kommentarer