Randers by

To virksomheder fra Randers nomineret til prestigefyldt pris

Arkivbillede fra 2016, hvor Byggeriets Klimapriser senest blev uddelt til fra venstre: Peer Leth, adm. dir. Troldtekt, Morten Søborg, adm. direktør i Knauf og Ulrik Bruhn, CEO i ITOOLS.

Det er Randers-virksomheden Hörmann Danmark og Havndal-virksomheden Wood Step, der i dag begge er blevet nomineret til den prestigefyldte Byggeriets Energipris. Prisen uddeles i forbindelse med messen BYGGERI’18, der afholdes den 13. – 16. marts i Fredericia.

Hörmann Danmark er nomineret for en thermoledhejseport med fremragende varmeisolering, mens Wood Step er nomineret for en trappeløsning, der reducerer problemer med kuldebroer og træk.

Brancheforeningen Danske Byggecentre, der uddeler byggeriets tre klimapriser, peger på, at der i år har været rekordmange indstillinger til Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris.

– Vi oplever et sandt innovationsboom inden for grønne og bæredygtige byggevarer, klimaløsninger og miljøstrategier. I år har vi modtaget 30 pct. flere indstillinger til Byggeriets Klimapriser, og vi har aldrig set så mange nytænkende teknologier, idéer og løsninger – alle til gavn for miljø og klima, siger Palle Thomsen, adm. direktør hos Brancheforeningen Danske Byggecentre.

Nomineringskomitéen har udpeget 20 virksomheder med i alt 23 forskellige strategier, løsninger og produkter, der skal dyste om de tre priser.

Kommentarer