Randers by

To nye cafeer for ældre i Randers

Ældrecenteret Møllevang og ældrecenteret Rosenvænget slår dørene op for 2 nye cafeer til de ældre. Pressefoto

2018 bliver et år med masser af muligheder for caféhygge for de ældre i Randers Kommune. Intet mindre end to nye cafeer slår dørene op i starten af året – i januar på ældrecenteret Møllevang og i februar på ældrecenteret Rosenvænget.

Når to nye cafétilbud for ældre slår dørene op i starten af 2018 er forhåbningen, at de vil blive velbesøgt af både hjemmeboende og beboere på de to plejecentre, der lægger lokaler til caféarrangementerne.

– Vi håber meget på, at caféerne kan skabe broer og nye bekendtskaber mellem de ældre borgere i området, og vi håber, at mange både udenfor og indenfor centrene vil benytte sig af tilbuddene, siger Nanna Lindhard, frivilligkoordinator i Randers Kommune.

Caféen på Møllevang åbner fredag den 5. januar klokken 9.30, og er herefter åben hver fredag klokken 9.30 til 12.30. Tirsdag den 6. februar inviterer den nye café på Rosenvænget indenfor for første gang og holder herefter åben hver tirsdag mellem klokken 13.00 og 15.30.

Sang, højtlæsning og spil

Den nye fredagscafe på Møllevang byder blandt andet på sang, spil, små foredrag, sjov bevægelse og højtlæsning. Derudover er der frokost inkluderet i prisen, som lyder på 40 kroner for deltagelse i caféarrangementet. Hvis man ønsker at deltage, kan man henvende sig til Britta eller Jette på telefon 8915 2073 eller via mail til britta.thomsen@randers.dk.

Caféen på Rosenvænget er en kort- og brætsspilscafé, og her står Ældre Sagens frivillige for hygge og spil for alle interesserede ældre. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig caféarrangementet på Rosenvænget, og det er gratis at deltage. Der er dog mulighed for at købe kaffe og kage.

Kommentarer