Randers midtby

Tips til valg af påskens værtindegave

Det er højsæson for frokoster og familiekomsammener i Påsken. Det betyder også at rigtig mange af os i de kommende påskedage skal være gæst til en masse frokoster og middage. At være gæst er forbundet med en masse skikke, og en af dem er at medbringe en vært- eller værtindegave. Vorup Blomster i Randers giver dig her et par gode tips til valget af vært- eller værtindegave

En vært- eller værtindegave er vigtig. Den viser, at man sætter pris på det arbejde værterne har lagt for dagen når de inviterer indenfor til påskefrokost- eller middag. En gave som påskønnelse af vært eller værtinde er desuden en god start på enhver sammenkomst, men det kan være svært at finde den perfekt gave til vært og/eller værtinde.

Vorup Blomster i Randers giver dig her et par gode råd til valget:

1: Klassikeren

Der er mange, der giver en flot buket blomster, og det er da heller ikke så underligt. Det er nemlig noget som langt de fleste bliver glade for, men det er i sagens natur ikke en gave, der bliver husket længe, da den visner og bliver smidt ud efter en uge eller to.

2: Gaven til den søde tand

En anden af de helt store klassikere inden for værtindegaver er chokolade og delikatesser. Det er noget som både mænd, kvinder og børn kan sætte pris på, og det er derfor også et sikkert kort at spille, når man skal finde en nem gave.

3: Giv en gave der skal gemmes

En tredje af de store klassikere er en god flaske rødvin, hvilket mange også sætter pris på. Men lav en lille historie ud af det, og vælg en god flaske der skal gemmes nogle år. Skriv eventuelt “må først åbnes i 2020” eller lignende på. På den måde er der lidt mere historie og sjov bag ved gaven. Hvis du ikke er så skarp i vine, så egner dyrere bordeaux rødvin sig ofte godt til at blive gemt i nogle år.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Vorup Blomster

Vorup blomster har masser af lækre buketter, sammenplantninger til både ude og inde, dekorationer og meget mere. Desuden har butikken også lækre delikatesser, vin og øl fra Randers bryghus så en lækker vært- eller værtindegave kan hurtigt laves – altid lækkert pakket ind naturligvis.

Kommentarer