Randers midtby

Tedeschi-Trucks Band giver koncert i Randers

Tedeschi-Trucks Band kan opleves lørdag den 8. april på Værket i Randers. Pressefoto

Randers kan efterhånden godt markere sig som en by med en interessant blues-scene. Lørdag, den 8. april står der endnu engang blues på programmet, når amerikanske Tedeschi-Trucks Band indtager scenen på Værket.

Tedeschi-Trucks band er et spændende bekendtskab, som startede tilbage i 2010 med parret Susan Tedeschi og hendes mand Derek Trucks. Susan Tedeschi bliver ofte sammenlignet med både Bonnie Raitt og Janis Joplin, med hendes kraftfulde soul-blues stemme. Hun er flere gange Grammy-nomineret og har 7 soloalbums bag sig. Desuden har hun igennem hendes karriere spillet som opvarmning til store blues-navne som Buddy Guy, B.B. King og Allman Brothers.

Derek Truck slog netop sine folder tilbage med Allman Brothers. Han er en særdeles habil guitarist og har været at finde på musikmagasinet Rolling Stones liste over de 100 bedste guitarister.

De to dannede så i 2010 Tedeschi-Trucks Band, som står for gedigen blues-baseret musik, der også trækker på elementer af soul og rock. Bandet vandt en Grammy-pris i kategorien “best blues album” for albummet “Revelator” i 2012Seneste er de udkommet med live-albummet “Live From the Fox Oakland” her i 2017 – og hvis det album sætter standarden for, hvad vi kan vente os på Værket i Randers lørdag den 8. april bliver det en rigtig stor aften!

Der er få billetter tilbage. Læs mere om koncerten og bandet her.

Kommentarer