Randers by

Teater for de små: Når ting og tanker bliver væk

Skuespiller Nanni Lorenzen. Pressefoto.

Hvor er den? Væk! Det er en lille katastrofe, når tingene forsvinder. En ældre dame kan ikke altid finde sine ting. Indimellem glemmer hun endda, hvilken dag det er… og det er en ganske særlig dag.

”Væk?” er en poetisk, kærlig og humoristisk forestilling om ting og tanker, der bliver væk. Og om den store lykke det er, når det glemte dukker op igen.

Forestillingen er produceret af Randers EgnsTeater og har spillet med succes på turne over det meste af landet. På scenen er den erfarne skuespiller Nanni Lorenzen, der har en unik evne til at skabe kontakt til det yngre publikum og gør indtryk. Det blev også bemærket af en anmelder fra teateravisen.dk, som skrev “Nanni Lorenzen formår hurtigt at skabe relationer til publikummerne, og hun manøvrerer fint rundt i kommentarer fra de små.”

”Væk?” er skrevet og instrueret af Randers EgnsTeaters egen Kurt Bremerstent, der har stået bag en lang række forestillinger på teatret. Senest genopsætningen af Historien om Bella, der var den store juleforestilling i 2018.

”Væk?” spiller på Randers Egnsteater søndag den 20. januar klokken 10:00 og er for børn fra 2 år og deres familie

Kommentarer