Foreningsnyt

Swimteam Neptun afslutter efterårssæsonen med et flot Dansk juniormesterskab

Swimteam Neptun Randers har nogle ganske få stævner tilbage, i denne tætpakkede efterårssæson.

Men nu skal der godt nok noget til at ødelægge indtrykket af en forrygende start på 2019-2020 sæsonen. Swimteam Neptun i Randers sluttede som den klub med højest procenter for personlige rekorder, ved Thisted cup i september. Det kunststykke gentog de en uge senere, ved de regionale mesterskaber: Vestdanske mesterskaber.

Siden da har træningen ledt frem mod topning ved Herning Grand Prix, som afvikles her i weekenden, og for de allerbedste i klubben; Danske juniormesterskaber, der netop er blevet afviklet denne weekend i Vejle. Og selvom Swimteam Neptun dog ikke kunne prale af alle gode gange tre hvad højeste procenter for personlige rekorder angår, så sørgede de fire Neptun svømmere; Katrine Kruse Rasmussen, Sofie Kruse Rasmussen, Freja Røjkjær Rasmussen og Thea Brøndum, dog for et yderst acceptabelt, flot DJM for klubben, stadig med meget høje procenter for antallet af personlige rekorder opnået.

Katrine Kruse Rasmussen opnåede endda direkte kvalifikation til hele to finaler, hvilket er en imponerende fremgang. Desværre måtte Katrine og heppekoret se til fra sidelinjen, til den ene af finalerne, da der var en tyvstart (50m fri). Men i 100m fri svømmede Katrine en flot personlig rekord hjem, der sendte hende langt op af ranglisten i hendes egen årgang, og hun er nu en man skal kigge efter, særligt hvis den fremgang fortsætter. Lillesøster Sofie Kruse Rasmussen leverede også meget flotte resultater, særligt på 50m fri og 100m fri, hvor hun også viste tænder, og at hun er en man skal holde øje med. Ikke mindst taget i betragtning, at vi med sikkerhed kan sige, at Sofie var hallens yngste svømmer! Freja Røjkjær var lige ved og næsten i hendes 200m individuelt medley, hvor hun blev 1. reserve til finalerne, hvilket er en flot fremgang, fra at ligge mange pladser fra finalerne. Thea Brøndum var der for at svømme de to holdkapper, som Swimteam Neptun stillede op i, og Thea leverede også over evne, med personlige rekorder i begge løb.

Cheftræner Morten Brøndum udtaler: – Vi er meget tilfredse, mest af alt med pigerne. Og vi glæder os meget til at se, hvad weekenden her, i Herning, byder på. Vi har prøvet lidt andre veje her i efteråret, da vi nok ikke har helt de samme muligheder, som nogle af de store klubber omkring os – i stedet har vi været nysgerrige, initiativrige og fremme i skoene. Og indtil videre har det lønnet sig, med en meget flot efterårssæson, langt over forventet – bare se vores Thisted cup, VDM og DJM… og så har vi ikke engang nævnt de mange, meget flotte præstationer, fra vores andre svømmere på C og D holdet. Så vi er meget tilfredse, og det er en trænerstab, der virkelig løfter opgaven”, slutter en meget tilfreds cheftræner.

Efter Herning Grand Prix har klubben stadig et par stævner, inden der kan kaldes juleferie. Og allerede før det, og under ferien, er træningen begyndt frem mod næste sæson, der også byder på mange spændende stævner.

Kommentarer