Kultur og events

Storegade males blå og giver den gas

Barry’s Pub, Cafe 38 og Tante Olga giver den musikalsk gas med levende musik torsdag den 27. juni, hvor der er svedigt smittende rytmisk musik fra kl. 22.

Den Torsdag fyldes Værtshusgaden med bluesmusik, fordi Randers City Blues Festival skydes i gang.

Festivalens officielle åbning foregår på Turbinen med musik fra Chris Grey And The BlueSpand, men umiddelbart efter deres koncert går det løs i den populære restaurationsgade, hvor festen fortsætter.

Tante Olga i Søndergade kommer til at lægge plads til det meste af bluesfestivalen, og allerede torsdag aften er der koncert med det lokale band Van Ness, der spiller soulblues med et stænk af rock, så publikum vil kunne lytte og danse til mange sange, som de uden tvivl kender i forvejen. Van Ness består af Klaus Engelbreth, Jørn Gammelby, Niels Ole Sørensen, Morten Bering og Thomas Ingemann.

På Barry’s Pub i Middelgade optræder Rosedale Bluesband, som også tidligere har været en del af Randers City Blues Festival. Bandet består af Mikael A. Olesen, Jesper Sloth og Marco Vetterli, der nu også har fået Randers som udgangspunkt.

Tredje bidrag til livemusikken torsdag den 27. juni er Cafe 38 på hjørnet af Brødregade, og her er det ROX’s, der spiller op til bluesfest. Bandet består af Peter Pedersen, Thomas Nederby, Henrik Bille og Kion Christensen.

Der ses frem til en festlig aften i bluesmusikkens tegn og der er fri entré alle steder.

Kommentarer