Land og by

Store byggeprojekter på vej

Randers Byråd har på mødet den 12. november godkendt ansøgninger om at opføre 111 nye almene boliger til en samlet pris på knap 200 millioner kroner.

Det drejer sig om 24 boliger på Vidarsvej, 55 boliger i Kærsmindeområdet og 32 boliger på Markedspladsen.

Byggeriet af nye almene boliger i Randers kan nu for alvor tage fart efter, at byrådet på mødet den 12. november godkendte byggeprojekter for knap 200 millioner kroner svarende til i alt 111 nyopførte almene lejeboliger.

Boligerne kommer til at ligge på tre forskellige placeringer i Randers by. På Vidarsvej har byrådet godkendt en ansøgning fra Randers Boligforening af 1940 om at opføre 24 familieboliger. En ansøgning om at opføre 55 boliger på Kærsmindebadets tidligere areal er ligeledes blevet godkendt. Og det samme er en ansøgning fra Domea Randers om at opføre 32 familieboliger på Markedspladsen i det centrale Randers.

Randers Kommune yder et såkaldt grundkapitaltilskud på 10 procent, når der bliver opført nye almene boliger. De tre projekter får således knap 20 millioner kroner i kommunal støtte; penge, som byrådet tidligere har afsat til formålet.

Kommentarer