Assentoft

Stjal måltidskasse og blev sigtet for tyveri

To mænd i 30'erne blev natten til mandag anholdt i Assentoft for at have stjålet en måltidskasse fra en vaks beboer.

En beboer i et hus på Elmevej i Assentoft vågnede natten til mandag omkring kl. 03.00 ved lyden af en bil, der vendte i hans indkørsel. Da han kort efter hørte nogen åbne hans havelåge, blev han for alvor mistænksom og stod op for at se, hvad der skete.

Da beboeren kom ud, kunne han se, at en af de måltidskasser, han havde fået leveret, var stjålet fra garagen, mens den anden var blevet trådt i stykker.

Han traf ingen personer, men besluttede at køre en tur i nabolaget for at se, om han kunne finde gerningsmændene. Pludseligt så han en bil køre foran sig, og han fulgte efter den, mens han kontaktede politiet.

Da patruljen kort efter kom frem, kunne han vise dem hen til Assentofthallen, hvor bilen holdt parkeret. Tæt på bilen stod to mænd på 31 og 32 år, som virkede nervøse og påvirkede og ikke kunne forklare, hvad de lavede på stedet.

Begge blev anholdt.

En politihund fandt en bilnøgle tæt på, hvor de to mænd havde stået- og den passede til bilen, som stod ved hallen. Derudover fandt hundepatruljen også et koben og den stjålne måltidskasse.

Fundene gjorde, at begge mænd blev sigtet for tyveri og for forsøg på indbrud.

Kommentarer