112 og retsvæsen

Stak af med controller hos Elgiganten

Arkivfote

Mandag kl. 15.55 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Elgiganten på Marsvej i Randers SØ, hvor en mand netop var stukket af med en controller.

Manden havde henvendt sig hos en af butikkens medarbejdere, fordi han ville have byttet sin controller, der ikke ville lade. Medarbejderen havde henvist manden til at henvende sig i vareudleveringen, men kort efter så medarbejderen manden forlade butikken, hvilket undrede ham. Sammen med en kollega gik han derfor ud på parkeringspladsen, hvor de konfronterede manden, der blev sur, satte sig ind i sin bil og kørte fra stedet.

Medarbejderne kiggede efterfølgende butikkens videoovervågning igennem, hvor de kunne se, at manden havde pakket en controller ud af en indpakning, hvorefter han havde vist den til medarbejderen og oplyst, at det var hans egen controller, og at den var gået i stykker. I stedet for at gå til vareudleveingen, som medarbejderen havde henvist ham til, havde manden puttet den stjålne controller i lommen på sin hættetrøje og forladt butikken.

Politiet har efterfølgende været i kontakt med den 33-årige mand, der oplyste, at han ville køre ud og aflevere controlleren, hvorefter han igen vil blive kontaktet af politiet med henblik på nærmere afhøring og afklaring af sagen.

Kommentarer