Kultur og events

Sommerfest og hygge i Tøjhushaven

Der bliver storhygget i Tøjhushaven på søndag med hoppeborgen, kæmpeklodsmajor, MiniSandwiches, kreative lege og bibelhistorier i børnehøjde, og meget mere, når RandersKirken igen holder åben sommerfest for alle interesserede søndag d. 2. juni kl. 10-13 i Tøjhushaven.

Efter en velbesøgt og succesfuld åben sommerfest i juni 2018, har RandersKirken besluttet sig for at gøre sommerfesten til en fast, årlig tradition, og nu står juni igen for døren. Sidste år var der både tryllekunstnere, ansigtsmalere, bibelhistorier, hoppeborg og grillmad på programmet og denne gang byder RandersKirken på hoppeborg, kæmpeklodsmajor, MiniSandwiches, bibelhistorier og kreative lege for børn.

Frits Iversen, der sidder i menighedsrådet for RandersKirken, er tovholder på arrangementet. Han fortæller begejstret: – Vi havde mange gæster sidste år og mange positive tilbagemeldinger på arrangementet, så det skal selvfølgelig gentages. Tanken er at vi rykker ud af RandersKirkens normale rammer og møder folk der hvor de er. Dét er der mange mennesker her i Randers der sætter pris på. Derfor har vi valgt årets første sommersøndag i tøjhushaven som et dejligt sted at mødes. Her er alle velkomne, gamle, såvel som unge.

Udover de mange forlystelser, vil der på dagen også være mulighed for at snakke med en præst eller en af de frivillige i RandersKirken, hvis man har spørgsmål eller noget på hjertet. Man kan også bare sætte sig og nyde en kop kaffe og den gode stemning. Frits Iversen fortæller at kirken er fuld af fællesskab og at både RandersKirken og sommerfesten kører på frivillige kræfter, så grillmesteren og hoppeborgsvagten vil gerne gøre noget godt for andre i Randers og samtidig vise deres kirke frem.

– Og så håber vi selvfølgelig at vejret er med os igen i år – fortsætter Frits med et glimt i øjet.

Kommentarer