Randers midtby

Skatteministeren besøger Venstre i Randers

Skatteminister Karsten Lauritzen skal en tur i Den Varme Stol i Randers den 10. september.

Venstre i Randers arrangerer fra tid til anden ”Den varme stol”, som er et politisk inspirationsmøde for medlemmer af Venstre samt familie, venner og politisk interesserede.

Mandag aften den 10. september sidder Skatteminister Karsten Lauritzen i Den Varme Stol, klar til spørgsmål og debat mellem partifæller.

– Når vi inviterer folketingspolitikere i Den Varme Stol, er det for at skabe tættere dialog mellem valgte Venstrefolk på Christiansborg og vores lokale Venstrefolk her i Randers, siger Knud Pedersen, formand for Kommuneforeningen i Randers Venstre.

– Møderne er primært for medlemmer, og er arrangementer, hvor man kan blive klogere på, hvad der sker i regeringen og folketinget lige nu.

Ud over skatteminister Karsten Lauritzen, kan man den 10. september også møde Venstres lokale folketingsmand, Michael Aastrup Jensen, og folketingskandidat Simon Ødegaard Simonsen.

Knud Pedersen opfordrer interesserede Venstrefolk til at møde op, og være med til at skabe en spændende og informativ aften, hvor man også har mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten, og derved være med til at påvirke de folkevalgtes beslutninger.

Mødet afholdes:
Mandag den 10. september klokken 19.00 i Helligåndshuset, Erik Menveds Plads, 8900 Randers C.

Der er fri adgang for alle Venstre medlemmer med familie og venner.

Øvrige interesserede bedes tilmelde sig på e-mail. joa@kabelmail.dk

Kommentarer