Asferg

Sepp Piontek besøger Træningshuset i Asferg

Sepp Piontek var fodboldlandstræneren, der i sin tid satte ild til begrebet dansk dynamit

Den 4. oktober får Asferg Arrangementsforening fornemt besøg af en fodboldlegende: Den tidligere landstræner Sepp Piontek. Foredraget finder sted i Træningshuset i Asferg klokken 19.00.

Den tidligere landstræner holder foredrag om, hvordan en anderledes og professionelle indstilling skaber succes. Sepp Pionteks erfaringer fra sin lange karriere som fodboldtræner giver gode indspark til, hvordan man i virksomheden eller på fodboldholdet får den enkelte medarbejder til at yde sit bedste i fællesskabet.

Da Sepp Piontek i sommeren 1979 blev ansat som dansk landstræner, var det indledningen til en epoke, hvor landsholdet med Preben Elkjær og Michael Laudrup i spidsen udviklede sig til at blive det diciplinerede fodboldhold, der var berømt verden over for det smukke fodbold under tysk ledelse.

Det lykkedes den temperamentsfulde tidligere forsvarsspiller at disciplinere det danske kuld af landsholdsspillere til, som den gruppe af individualister de var, at spille sammen som et hold.

En lang karriere 

Sepp Piontek var selv professionel forsvarsspiller indtil 1971. Otte år efter blev han dansk landsholdstræner, som han var fra 1978 til 1990. Derudover har han været landstræner for Tyrkiet og Grønland samt klubtræner i AAB og Silkeborg.

Under fordraget fortæller Sepp Piontek også små morsomme anekdoter om fodboldheltene og hans oplevelser som træner. Det er således et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

Asferg Arrangementsforening har modtaget et sponsorat fra Sparekassen Kronjylland i Fårup.

Kommentarer