Fårup

Sejrsmål i overtiden

FSI spillede onsdag aften mod Spentrup IF i en spændende kamp. Arkivfoto

Til turneringskampen serie 4, pulje 63, i Spentrup Hallen onsdag den 16. august, gik det endnu engang godt for FSI, der spillede mod Spentrup IF.

Træner Henrik Eriksen var tilfreds med holdet, der spillede onsdag aften.

– FSI spillede solidt i forsvaret og lod bolden gøre arbejdet, mener han.

20 minutter inde i kampen åbnede der sig en kæmpe chance til Spentrup IF på grund af en dårlig tilbagelægning suverænt afværget af målmand Carsten Møller. Fem minutter senere blev bolden spillet frem til Rasmus Thomsen på midten af banen. En lang perfekt aflevering frem til Henrik Eriksen, der bankede bolden i mål ved den ene målstolpe til FSI-føring 0-1. Derefter blev FSI sat under pres, og SIF havde et forsøg på overliggeren.

I anden halvleg pressede FSI, men trods fem hjørnespark blev det ikke til scoring. Efter 18 minutter tog Martin Thomsen et langt indkast, som blev headet videre af Henrik Eriksen, men SIF erobrede bolden og startede et kontraangreb, og SIF udlignede til 1-1. Målmand Carsten Møller var chanceløs, da bolden strejfede en spiller og ændrede retning. Derefter blev FSI presset i bund, og Jacob Bilde Jørgensen kom på banen.

Efter 30 minutter dømte dommer Brian Friis Nielsen et straffespark til SIF. Carsten Møller var helt oppe i målhjørnet og parerede bolden til indkast. Efter 35 minutter tog Jim Holst et hjørnespark, men Henrik Eriksens høvedstød snittede overliggeren. Fem minutter før tid sendte Jacob Bilde Jørgensen fra venstre side bolden ind i feltet, hvor den passerede tre FSI-spillere. Tre minutter senere blev Jakob Bilde Jørgensen fri i højre side og afdriblede to modstandere, men afsluttede for svagt.

I overtiden erobrede Daniel Bjerre bolden og spillede Arvydas Rekus, og efter klumpspil spillede Jacob Bilde Jørgensen elegant bolden bag om støttebenet til en helt fri Jim Holst, der scorede usvigelig sikkert til 1-2.

– Stor ros til målmand Carsten Møller, der var sikkerheden selv, samt til Jesper Nielsen der spillede stærkt i den første halve time, slutter Henrik Eriksen.