Fårup

Sæsonafslutning med 10 mål på Fårup Stadion

Arkivfoto

På trods af forsinkelse blev lørdagens serie 4 kamp alligevel spillet på Fårup Stadion mellem FSI – IF Fjorden hvor de lokale helte udnyttede hjemmebanefordelen.

I sæsonafslutningen mødte FSI nedrykkerne fra IFF, og efter syv minutter kom FSI foran 1-0. Jacob Bilde Jørgensen tog flere træk op ad banen og spillede bolden ud i venstre side til Arvydas Rekus. Arvydas sendte bolden ind i feltet, hvor HENRIK ERIKSEN sendte bolden i mål.

Trods FSI overvægt i spillet skulle der gå mere end en halv time, førend JIM HOLST øgede til 2-0 efter godt forarbejde af Arvydas Rekus. To minutter før dommer Torben Brøndum fløjtede første halvleg af, fik IFF reduceret til 1-2 på straffespark.

Efter syv minutter af anden halvleg var Arvydas Rekus fri i venstre side, men hans skud gik lige over mål. Yderligere sv minutter senere var IFF tæt på udligning til 2-2, men også dette forsøg gik over mål.

Minuttet efter et flot angreb af FSI. Henrik Eriksen spillede bolden ud i venstre side til Arvydas Rekus, der afleverede flot til JIM HOLST i feltet, og så var kampen afgjort til 3-1. Kun et minut senere var Jim Holst fri ved målinien og spillede skråt bagud til HENRIK ERIKSEN og sikrede scoring til 4-1.

Efter 21 minutter opfangede ARVYDAS REKUS en fejlaflevering, og så førte FSI 5-1. Seks minutter senere fik gæsterne reduceret til 5-2. Efter 33 minutter blev Rasmus Thomsen spillet fri i højre side men blev fældet af målmanden uden for feltet.

Bolden trillede videre til ARVYDAS REKUS, der øgede FSI´s føring til 6-2. Ni minutter før tid et-to spil med Jim Holst og Arvydas Rekus og bolden endte hos JACOB BILDE JØRGENSEN, der også ville være med og øgede til 7-2.

Fem minutter før slut havde Arvydas Rekus flere gode driblinger, der sluttede med et forsøg, som målmanden halvklarede. JACOB BILDE JØRGENSEN sendte riposten i mål til 8-2.

FSI slutter sæsonen med en score på 18 points efter 12 kampe.