Gassum

Ros fra Kristendemokraterne: Gassum Børnehus, I gør det godt

LÆSERBREV af Flemming Østergaard, næstformand i Kristendemokraterne Randers –Pilevænget 14, Fårup.

Fra tid til anden hører man kritik af bl.a. normeringerne og forholdene i daginstitutionerne i Randers Kommune, og derfor havde jeg besluttet mig for, at besøge én af daginstitutionerne i kommunen for at se, hvordan forholdene er.

Så en meget tidlig morgen kl. 06:30, havde jeg inviteret mig selv på besøg i Gassum Børnehus for at opleve noget af dagligdagen i institutionen, og for at få en snak med personalet. Hvilket besøg siger bare.

Det var en fornøjelse, at opleve den passion, de ansatte havde, og den omsorg de udviste overfør børnene.

Man mærkede hurtigt, at her var der omsorg og kærlighed til børnene, og det var rigtig dejligt,at opleve den varme og kærlige velkomst, som børnene fik om morgenen fra bl.a. den faste morgenvagt. Det osede af tryghed, og man fornemmede, at børnene trivedes, og at de ansatte elskede de rollinger.

Jeg må sige, at jeg blev overordentligt rigtig godt modtaget af de ansatte og lederen, men blev også behørigt orienteret om, at jeg jo var gæst, og at jeg ikke måtte være et for forstyrrende element. Men sjovt nok, så var børnene jo naturligt nok nysgerrige over, hvad jeg nu var for en starut og søgte gerne kontakt, men vi fandt godt ud af det med hinanden.

En medarbejder sagde, at det er rigtig positivt, at vi politikere ser, hvordan det foregår i det virkelige liv i det daglige, og den pågældende kunne godt ønske sig, at politikerne gjorde det noget mere, hvilket jeg kun kan være enig i.

Så hermed gives opfordringen videre til øvrige politiske kollegaer både byrådspolitikerne og kandidater i de øvrige politiske partier i kommunen om at besøge en af kommunen mange virksomheder med de samlet set ca. 8.500 ansatte.

Mit besøg var i hvert fald en særdeles god oplevelse.

Stor ros til de ansatte på Gassum Børnehus. I gør det godt.

Kommentarer