Langå

Røde faner under Byparkens træer

Røde faner troner under Byparkens træer, hvor der den 1. maj bliver afholdt dette års byrådsmøde i det fri. Pressefoto
Socialdemokratiet Langå og Omegn, SF Randers, Velfærdslisten og Beboerlisten arrangerer dette års 1. maj-møde i Langå. 

Traditionen tro holder Socialdemokratiet i Langå og Omegn i samarbejde med de røde partier i Randers 1. maj-møde.

De senere år er 1. maj blevet holdt i Kulturhuset lige midt i Langå By. I år er planen at rykke udenfor i Byparken lige ved siden af Kulturhuset, hvor dagens program indledes klokken 14.30 af S-partiformand Børge Sundahl (S).

– Men hvis vejret bliver dårligt, kan vi rykke ind i Havestuen i Kulturhuset, siger Børge Sundahl, formand for Socilademokratiet i Langå, som håber at se de røde faner folde sig ud under Byparkens grønne træer.

På talerlisten er DSU’s byrådskandidat Stine Eiby, regionsrådskandidat Kirsten Haslund (S), byrådskandidat Majken Vestergaard fra Velfærdslisten, Beboerlistens byrådsmedlem Kim Kristensen, folketingskandidat og byrådsmedlem Iben Sønderup (S), byrådskandidat Karen Lagoni (S) og byrådsmedlem og folketingskandidat Charlotte Broman Mølbæk (SF).

Børge Sundahl er stolt af, at Socialdemokratiet i Langå og Omegn kan præsentere kandidater på tre politiske niveauer.

– Så i år har vi rigtig meget at fejre til 1. maj, mener Børge Sundahl og fortsætter – og vi er også rigtig glade for at SF, Beboerlisten, Velfærdslisten og DSU vil være med.

Der vil være mulighed for at købe et stykke hjemmebag, kaffe, te, øl og vand på dagen, men arrangementet er i øvrigt gratis, og alle er velkomne.

Kommentarer