Assentoft

Red Barnet ovenud tilfredse efter dagens indsamling

Se billedserie Fatma Øktem overrækker her Trygfondens donation til formand for Red Barnet i Randers Kate Brejnholt. Fotoserie: Jan Szwed.

86.511,50 kroner! Sådan lyder søndagens foreløbige optælling efter tømning af kontantbøtterne, som de frivillige indsamlere kom retur med hen over eftermiddagen i Kulturhuet, hvor Red Barnet havde slået lejr. Mandag gøres det endelige resultat op, når Red Barnet Randers får overblik over, hvad der er betalt via MobilePay.

Red Barnet Randers fik i løbet af søndagen også fornemt besøg af tidligere medlem af Folketinget for Venstre og nuværende medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland, Fatma Øktem, som på vegne af Trygfonden havde medbragt en check på 6.000 kroner.

Trygfonden begrunder donationen til Red Barnet Randers således:

Red Barnet Randers har en familieoplevelsesklub, der tilbyder aktiviteter og fællesskab for lav-ressource familier med manglende socialt og økonomisk overskud. Formålet med klubben er at give børn og forældre oplevelser, som de er sammen om, og som de kan tage med sig videre. For at kunne tilbyde de udsatte familier en god oplevelse, går denne donation til en udflugt til Mols Bjerge med John Simonis Naturbus. Her skal de udforske naturen sammen og få viden om dyr og planter.

– Vi siger mange mange tak til Trygfonden, som nu for anden gang donerer penge til nogle af vores aktiviteter, siger en glad formand for Red Barnet i Randers Kate Brejnholt.

– Og så vil vi naturligvis også gerne sige tusind tak til alle de flittige indsamlere og til alle de Randersborgere, der donerede så fint. Vi vil også sige tak til Brejnholts Tømmerhandel, der lånte os kaffemaskinen og donerede kaffe, til Føtex, der donerede småkager og snolder, til Randers Legeland, der giver gratis adgang til børnene og til alle de frivillige, som havde bagt og pyntet op i salen og fik alting til at glide!

Der blev gået rigtig mange skridt i Randers i dag og Randers Netavis mødte nogle af indsamlerne, der kom hjem med dagens udbytte.

Jan Møller havde stået ved Fakta og fået indsamlet 279.50 kroner. En mor og hendes to børn havde været i Doktorparken og havde 1.100 kroner med retur. Weekend-eleverne fra Nørbæk Efterskole havde samlet næsten 4.000 kroner ind og Anita Christensen, der havde stået ved Netto i Assentoft og fik 1.300 kroner i samlebøtten.

I går lørdag havde Isoo frisør og Barbershop doneret hele dagens omsætning, som beløb sig til 5.684 kroner. Ifølge Indehaver Ismet Sadriu havde der været rigtig travlt i salonen, og mange kunder havde valgt at betale overpris!

Randers Netavis hylder frivilligheden og vi er mediesponsor på prisen ÅRETS FRIVILLIGE i RANDERS 2018, som kåres den 28. september ved en stor gallafest i BioNutria Park. Du kan nominere og stemme på friviullige i Randers her: Frivilligdagen.dk

Kommentarer