Randers by

Randers Stadion skifter navn igen og får dispensation for skiltning

I mandags faldt det endeligt på plads, at Randers FC’s hjemmebane skifter navn til Cepheus Park Randers, men ikke alle i Randers byråd var enige i beslutning om den skiltedispensation, som baner vej for den nye aftale.

Nu skal randrusinaerne igen lære et nyt stadionnavn at kende. Tidligere hed det blot Randers Stadion, senere skiftede det navn til Essex Park Randers, AutoC Park Randers, og fra 2015 var det så BioNutria Park Randers.

Oh fremover skal stadion hedde Cepheus Park Randers, idet ejendomsfirmaet Cepheus Koncernen har tegnet et treårigt navnesponsorat af stadion. Beslutningen er truffet, efter byrådet i Randers mandag gav en dispensation for kommunens nye regler om størrelsen på facadeskilte.

– Vi er utroligt glade for og stolte over, at vi har fået en aftale i hus med Cepheus Koncernen, som vi i hele forløbet har haft en yderst god dialog med. Vi har været enige i et stykke tid, men har manglet de sidste godkendelser. De er på plads nu, så nu glæder vi os til, at det formaliserede samarbejde kan begynde, siger Randers FC’s administrerende direktør Henrik Jørgensen.

At aftalen er faldet på plads glæder også salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen, der ser store kommercielle muligheder i samarbejdet mellem Randers FC og Cepheus Koncernen.

– Det er dejligt, at stadionsponsoratet er faldet på plads, og at vi er lykkedes med at tiltrække en ny lokal partner. Stadionsponsoratet er blandt de klart mest eksponerede produkter i klubben, og vi glæder os til at være med til at få udbredt kendskabet til både Cepheus Ejendomme og Best Western Plus Hotel Kronjylland såvel lokalt som nationalt, siger Morten Hørby Andersen.

I Cepheus Koncernen indgår virksomhederne Cepheus Ejendomme, der omhandler ejerskab og administration af 1.000 lejemål i Randers samt ejerskab og drift af Best Western Plus Hotel Kronjylland.

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988 og er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers med knap 1.000 lejemål fordelt på 81 ejendomme beliggende centralt i Randers by.

Derudover driver Cepheus Koncernen hotellet Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers, der er en del af verdens største familie af hoteller bestående af mere end 4.000 hoteller på verdensplan. Best Western Plus Hotel Kronjylland fremstår med sine mere end 100 års unikke hotelhistorie som et moderne city-hotel med en afslappet og uformel atmosfære indrettet i boutique-stil med særlig vægt på en varm og indbydende stemning.

Cepheus Ejendomme og Best Western Plus Hotel Kronjylland er de to grundsten i koncernen, som man nu vil eksponere via det nytegnede sponsorat i Randers FC.

– Vi er stolte over, at vi som en lokalt forankret virksomhed har fået muligheden for at være med til at støtte op om byens fodboldhold. Vi ser frem til et positivt samarbejde de kommende tre år, siger Cepheus Ejendommes direktør Helle Bisgaard.

Cepheus Park Randers lægger for første gang græs til en Superliga-kamp, når Randers FC søndag den 2. december kl. 14.00 møder de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland.

Kommentarer