Randers by

Randers par med i dyst om drømmebolig – finale i aften på TV2

Mike og Thomas i blå lejlighed. Foto: Janus Nielsen, Metronome/TV2.

Bliver det Thomas og Mike fra Randers, der i aften bliver vindere af deres egen drømmebolig? Det kan du se, når TV2’s finaleafsnit af “Nybyggerne” ruller over skærmen fra klokken 20.00.

27-årige Thomas Helligsøe og hans tre år yngre kæreste Mike Væver Andersen bor til daglig i Randers. Her i deres lejlighed er der guldranker og monstera planter, der smyger sig som en dekorativ del af indretningen. Sådan er det også i lejligheden i Hedehusene, som parret har indrettet som “Nybyggerne”. Her spiller de grønne planter også en central rolle.

Og netop fordeling af rollerne har været klare mellem Thomas og Mike fra første optagelse. Thomas er den organiserede, som har styr på tidsplanen, mens Mike er handy-manden.

– Der har slet ikke været tid til at skændes, og vi har heldigvis også været meget enige om, hvordan vi skulle indrette lejligheden. Det er nok også grunden til, at vi har fået lidt mere nattesøvn, end mange af de andre par har, lyder det fra parret.

Mike skal studere indretningsdesign i hovedstaden, og derfor er fingrene krydsede i håb om at løbe af med sejren.

– Det kunne være så dejligt at vinde lejligheden. Det er meget dyrere at bo i København end i Randers, så det at kunne starte i et lækkert nybyggeri, som vi selv har indrettet, ville være fantastisk, lyder det håbefuldt fra Mike.

Kommentarer