Randers by

Randers City forening fejrer 30 jubilæum med fest og flag i midtbyen

Se billedserie De formiddagsfriske fik et rundstykke fra Lagkagehuset med på vejen. Fotos: Jan Szwed.

De formiddagsfriske kunne fredag få sig et gratis rundstykke på Houmeden, da Randers City forening kick-startede fejring af sit 30 års jubilæum som vare hele dagen og aftenen med i Randers midtby.

Dagen igennem vil der være aktiviteter både på gader og i medlemsbutikkerne, som markerer, at Randers er en levende shopping-by og at forretningslivet er aktive deltagere i foreningen.

På Østervold har Bilhuset Haldrup taget opstilling, hvor man kan se de nyeste biler, og på Rådhustorvet kan man få smagsprøver på Thor fra Thor lastbilen.

Klokken 17 er der dans i Torvegade, og her starter også Blæseorkestret Søndermarken med koncerter rundt i byen. Klokken 18 vil der være optog med Randers Pigegarde, og på Rådhustorvet er der koncert med Michael Hausted.

I Sct. Mortens Gade nr. 4 er der en udstilling om foreningen gennem 30 år, hvor man også kan se nogle af gamle aviseudklip og City aviser. Her er der åbent kl. 12-22.

Der er med andre ord lagt op til en festlig eftermiddag og aften i Randers midtby.

Sarah og Events koordinator Anne Mette er godt i gang med at dele kager ud til alle medlemmer af Randers City forening i midtbyen. Foto: Jan Szwed.
Her er Camilla og Susanne fra Taste mere end klar til at fejre Randers City’s 30 års jubilæum sammen med butikkens kunder.

Kommentarer