112 og retsvæsen

Politihunde ledte betjente frem til de forsvundne børn

Gårdsdagens opsigtsvækkende historie om de tre børn, som var forsvundet fra Oust Mølleskolen fik heldigvis en lykkelig afslutning. En hurtig indsats med politihunde ledte betjentene frem til børnene.

De tre børn på henholdsvis 6, 8 og 11 år blev mandag omkring kl. 10.30 meldt savnet, efter de var gået fra deres skole på Oust Møllevej i Randers NV.

Politiets hundepatruljer blev sendt til skolen og samtlige patruljer i området fik børnenes signalement og blev bedt om at kigge efter dem. Derudover bad Østjyllands Politi taxa- og busselskaber om at holde udkig efter børnene, og en offentlig efterlysning med billeder blev sendt ud.

Politiets hunde fik færten af børnene ved skolen og viste betjentene i den retning, som de var gået. Det ledte politiet mod et område nogle kilometer væk, hvor det viste sig, at et familiemedlem til et det ene barn boede.

En patrulje søgte derfor mod familiemedlemmets hus, hvor de kunne høre lyden af nogle børn. Det viste sig at være de tre eftersøgte børn, som legede rundt i husets have. De var selv gået derhen, og da familiemedlemmet ikke var hjemme, havde ingen alarmeret politiet.

Alle børn var i god behold, og de blev lidt over kl. 13.30 kørt hjem til deres familier af politiet.

Politiet retter en tak til alle borgere, som hjalp med at kigge efter børnene og som delte efterlysningen.

Kommentarer