Foreningsnyt

Pigekor synger igen

Skrevet af: Hanne Lund Nielsen

Sct. Peders Pigekor er nu i fuld gang igen, efter Covid-19 lukkede for alle aktiviteter.

Da kirkerne fra 18. maj igen måtte åbne, stod korsangerne klar til at komme til kor og humøret var højt, da man mødtes til første korprøve i 2 måneder.

Der er mange retningslinjer at overholde, når man synger i kor og salen i Sct. Peders Hus har fået en ny opsætning af borde og stole, så der nu kan sidde korsangere med 2 meters afstand i to rækker mellem bordene. Sangerne har klaret de nye forhold til ug, fortæller korleder Hanne Lund Nielsen. Der holdes afstand og sprittes hænder og så synger vi og nyder igen at være sammen om onsdagen.

Pigekoret har allerede haft deres første gudstjeneste i Sct. Peders Kirke. 2. Pinsedag mødte 12 sangere og sang for menigheden og med på fællessalmerne. Søndag den 14. juni er Pigekoret med igen og derefter holder koret sommerferie.

Der er altid plads til flere piger i koret og skulle man være mellem 13-23 år og kunne lide at synge, er det bare at kontakte korleder og organist i Sct. Peders Hanne Lund Nielsen. Dermed kan man være med, når koret starter medio august. Der er planlagt ”ryste-sammen-tur” til september og korsangerne vil nyde at få flere kammerater at synge sammen med, udtaler korleder Hanne.

 

Kommentarer