Kultur og events

Pakhuset fejrer Kim Larsens 75 års fødselsdag

Fredag den 23. oktober kunne Kim Larsen have fejret 75 års fødselsdag. Det fejrer Pakhuset i samarbejde med Randers Musikfond, Eventsekretariatet og en stribe lokale musikere, med en minde- og hyldestaften for hele Danmarks Nationalskjald.

Der bliver tale om en siddende, lyttende aften, hvor man kan nynne med på Kim Larsens kendte sange.

En aften med lækker mad – en tåre i øjet, og et smil på læben…..

KONCERT MED FIFI DONG, PETER VIDMAND

OG 3 LOKALE SOLISTER

Publikum kan se frem til et overflødighedshorn af Larsens bedste ørehængere stærkt akkompagneret af lokale Fifi Dong der med den uforlignelige Kim Larsen fortolker Peter Vildmand i spidsen, altid er garant for at servere klassikerne med den helt rette kombination af flabethed og følsomhed.

Som om det ikke var nok får Fifi Dongerne denne aften selskab af en række stærke lokale kunstnere, der hver især giver deres bud på Kim Larsens sange. Dan Hougesen, kendt fra bl.a. Third Stone From the Sun og Natural Born Hippies, Michael Trier, aktuel med singlen Mindernes Allé og nyt album lige om hjørnet og Rikke Buch Bendtsen, kendt fra de glade Diskofil dage og Randers Revyen, kommer sammen med Fifi Dong til at sørge for at fyre godt op under fødselsdagsfesten. Det hele bliver bundet sammen af aftenens konferenciers Jan Iversen og Karsten Danielsen.

Aftenen på Pakhuset starter traditionen tro med bobler i forhallen, dejlig mad bestående af fisketallerken, buffet med stege og tilbehør samt dessert inden der sættes gang i fødselsdagsløjerne.

Pris KR. 399,- Inkl. spisning og koncert

SE MERE OG KØB BILLETTER PÅ WWW.PAKHUSET.NET – ELLER TLF. 86 41 54 58

Aftenen starter kl. 17.30 med velkomstdrink, derefter finder man sine reserverede pladser, og aftenen slutter kl. 22.00.

Alle de nødvendige COVID-19 retningslinjer og forholdsregler bliver naturligvis overholdt – som bl.a. betyder færre gæster og større afstand mellem selskaberne. Skulle arrangementet blive aflyst pga. COVID-19, vil du selvfølgelig få refunderet det fulde beløb.

Kommentarer