Randers by

Oplev byens oaser i Rådhushaven og Slotshaven hele sommeren

Foto: Jan Szwed.

Igen i år vil Rådhustorvet i Randers være omdannet til en plante- og blomsterfyldt have med, hvor man kan slå sig ned og nyde den sommerlige stemning, mens børnene leger i sandkassen.

Byøkologisk Forum er også igen i år med til at dekorere den populære plads, og i år er der hele fire store runde kummer, hvor de tre får deres faste plads ved Rådhushaven på Rådhustorvet. Derudover er der 2 aflange og 4- og 6-kantede blomsterkasser, som bliver fordelt flere steder rundt i byen.

Det er Randers Eventsekretariat, Randers Cityforening og VisitRanders, der sammen står bag Levende Sommer i Randers. Ambitionen er at bruge byrummet på en ny og anderledes måde og således invitere byens borgere og turister til at bruge Randers’ byrum.

Men Rådhushaven er ikke det eneste sted, der er plads til hygge og afslapning, leg, aktivitet og sjov for hele familien. Det er bestemt også tilfældet på den nye legeplads på Slotspladsen. Her har børnefamilierne ligeledes rig mulighed for at være aktive i centrum af Randers.

Kommentarer