Tvede

Opdateret: Solo-uheld lige uden for Tvede

Se billedserie Foto: Randers Netavis

Onsdag kort før klokken halv to rykkede Beredskab & Sikkerhed ud til en soloulykke lige uden for Tvede, nordøst for Randers.

Beredskab & Sikkerhed blev i eftermiddags klokken 13:21 kaldt til færdselsuheld i Tvede. Meldingen lød på færdselsuheld med fastklemte, men det viste sig heldigvis ikke at holde stik.

Soloulykken skete, da en varevogn kom kørende ad Bavnevej mod Tvede. Bilen kom ud i rabatten, hvorved føreren mistede herredømmet over bilen. Bilen væltede om på siden, men føreren kunne selv komme ud af bilen.

En forbipasserende tog føreren med i bilen imod Tvede. Undervejs blev manden dårlig og chaufføren måtte holde ind på Udbyhøjvej, hvorfra der blev tilkaldt en ambulance.

En lægeambulance, ladvogn, ambulance og en redningsvogn blev sendt af sted til Tvede.

Samtidig blev en sprøjte fra brandstationen i Øster Tørslev sendt afsted sammen med beredskabsinspektør Per Allan Nielsen

Ved ankomsten til ulykkesstedet viste det sig heldigvis, at føreren af den forulykkede bil ikke var kommet alvorligt til skade.

Ifølge politi på stedet havde manden klaget over smerter i nakken, og derfor blev han kørt til undersøgelse på regionshospitalet i Randers.

Kommentarer