Drastrup

Nytænkende salgskræfter til Autofokus i Drastrup

Autofokus på Ebeltoftvej i Drastrup har for nylig budt en ny kollega velkommen i salgsteamet. Den nyankomne er den 27-årige Rasmussen Høj Jacobsen, der har en alsidig baggrund fra blandt andet Padborg Park, TDC og Hornvarefabrikken. Rasmus har også en bachelor i markedskommunikation, og ud over dansk og engelsk, taler han flydende tysk.

Vicedirektør Thomas Skovsager hilser den nye kollega velkommen i bilhuset.

– Det er godt med nyt blod i bilbranchen. Rasmus har selvfølgelig lige nu en stejl indlæringskurve, men han kommer med friske øjne ind i en konservativ branche, siger Thomas Skovsager, og fortsætter:

– Med Rasmus har vi også fået ny IT-viden ind i huset, og han kommer med andre måder at gøre tingene på. Det skaber fornyelse, som gør hverdagen både sjovere og nemmere for os alle.

Hos Autofokus har det været sundt at få Rasmus indenfor.

– Når man har været i autobranchen i mange år, kommer man nemt til at tale bil-sprog. Vi kommunikerer rigtig meget med kolleger og samarbejdspartnere inden for vores verden, og indimellem glemmer vi, at kunderne måske er et andet sted, siger Thomas Skovsager.

– Hos Autofokus vil vi gerne gøre det nemt at være bilejer. Det forsøger vi at gøre ved at møde kunden, hvor han eller hun er. Ved at tage udgangspunkt i DERES situation. En salgskonsulent, som her i et bilhus, skal være bro-bygger mellem flere forskellige verdener. Men det kræver viden om rigtig mange ting, selvfølgelig rent fagligt, men også sociologisk set. Hvis kunden ordner alting med et muse-klik på nettet, så forholder vi os til det. Og hvorfor ikke? Vi vil da også gerne selv have at tingene bliver, så lette som muligt, og tilpasset vores behov.

Kunderne kan møde Rasmus Høj Jacobsen hver dag i salgsafdelingens åbningstid. Her deler han ud af både kaffe, ny viden og entusiasme.

Kommentarer