Randers By

Nytårsfest i OK Klubben med masser af musik

Se billedserie Fotos: Jan Szwed, Randers Netavis.

I OK Klubben i Randers er der tradition for, at medlemmerne ønsker hinanden godt nytår. Det skete i år med et brag af en nytårsfest med et veloplagt publikum kombineret med glade toner fra Stoffers Orkester, som akkompagnerede dansktop-legenden Susanne Lana.

SE VIDEO NEDERST

Teatersalen i Fritidscentret var fyldt til randen af mennesker i den årlige og efterhånden traditionsrige nytårskoncert.

Formand Inge Thomsen bød velkommen, hvorefter konferencier Jens Lerche bandt dagens program sammen med musik og vittigheder.

Stoffers Orkester spillede musik som det lød tilbage i 1970’erne, da Svend Nicolaisen hver lørdag gav middagskoncerter fra Tivolis promenadepavillon, der blev transmitteret direkte i radioen. Da Svend Nicolaisen døde i 1992 gled den populære musik nærmest i glemmebogen, indtil Henning Stoffer fandt hele nodearkivet på et flyttelager i København. Det er årsagen til, at hele Svend Nicolaisens nodearkiv nu ligger i Grenå ved Henning Stoffer.

Derfor var det muligt for OK Klubben at genopfriske den frydefulde stemning, som tidligere henrykte publikum både i Danmarks Radio og publikum på dansegulvet. Koncerten viste, at Svend Nicolaisen’s musik bestemt ikke var glemt i Randers. Der blev sunget med og gynget til de populære toner.

Susanne Lana gik direkte i hjerterne på de mange publikummer. Hun måtte naturligvis også synge sine to største hits ”Hvis tårer var guld” fra 1971 og ”Søde sommerminder” fra 1972.

De to store hits slog for alvor Susanne Lana’s navn fast i hele landet, og der er stadigvæk bud efter hende til optrædener over hele landet.

Efter to timers underholdning sagde en tilfreds Inge Thomsen tak til publikum, og gjorde opmærksom på OK Klubbens katalog over de mange spændende arrangementer i den kommende tid

Kommentarer