Randers By

Nyt skateranlæg til Jennumparken

Jennumparkens skateranlæg er det eneste af sin størrelse i Randers. Anlægget har pr. tradition haft et godt ry og været populært i skaterkredse.

 

Jennumparkens fritidshjem/Bygger’n investerer 900.000 kr. i et nyt skateranlæg til glæde for børnene i Jennumparken, Nordbyen, ja hele Randers og opland. Det skriver Randersidag.dk. Det nye anlæg bliver indviet med et festfyrværkeri af aktiviteter fredag 19. august.

Jennumparkens skateranlæg bygger bro mellem den socialt følsomme bydel og resten af byen, og det er med til at styrke sociale bånd på kryds og tværs af baggrund/kultur. Det gamle anlæg, som var 16 år og sikkerhedsmæssigt u-forsvarligt, blev fjernet i foråret.

Bygger’ns anlæg er det eneste af sin størrelse i Randers. Ramperne har et godt ry i skatermiljøet, da der er udfordringer for både begyndere og professionelle. Det nye anlæg henvender sig både til BMX, løbehjul og skateboards.

Der er stor fremgang i gadeidrætten i Danmark. En ny undersøgelse, som blev offentliggjort i april 2016, viser, at gadeidrætten er fjerdestørste børneidræt i Danmark.

Ann Zimmermann, der er tilknyttet Bygger’n og som gennem et år har trukket i tovene for det nye anlæg og knoklet for at projektet til at lykkes, er meget glad, nu hvor opbygningen er påbegyndt.

Det nye anlæg bliver indviet med et festfyrværkeri af aktiviteter fredag 19. august.

 

Kommentarer