Randers by

Nyt i PowerPoint-sag i Randers kommune

Beboerlistens Bjarne Overmark ønsker svar på, hvorvidt borgmester Omann Jensen (V) stadig har tillid til kommunaldirektøren.

Beboerlisten ønsker at vide, om borgmester i Omann Jensen (V) fortsat har tillid til den anklagede kommunaldirektør. Det skriver Randersidag.dk

Den såkaldte PowerPoint-sag fortsætter med at skabe røre på kommunekontorerne i Randers. Kritikken falder ovenpå polimikken omkring en række PowerPoint-slides, der blev brugt i forbindelse med et møde, hvor det nye skoleforlig i Randers Kommune blev drøftet. Her havde PowerPoint-slidene en vigtig rolle, da konsekvenserne af det nye forlig blev drøftet ud fra dem.

Det blev på daværende tidspunkt vurderet, at kun det skriftlige materiale fra mødet og ikke de sidenhen berygtede PowerPoint-slides skulle delt med kommunens øvrige partier.

Sagen har været rejst i Socialforvaltningen, der gav kommunen medhold og har sidenhen fået Social- og Indenrigsministeriet til at blande sig og give de anklagende partier medhold.

Beboerlisten skriver således:

Til borgmester Claus Omann Jensen.

Idet der henvises til kommunestyrelseslovens paragraf 11 anmoder Beboerlisten om at der optages en sag på byrådets dagsorden mandag d 5.9.2016, hvor borgmesteren bedes besvare følgende spørgsmål:

1. Har borgmesteren efter modtagelsen af afgørelse af 22.8.2016 fra Social og Indenrigsministeriet fortsat tillid til kommunaldirektøren?

2. Agter borgmesteren at ansætte nye juridisk uddannede embedspersoner i Randers Kommune med henblik på at sikre lovlig fremtidig forvaltning i Randers Kommune?

Svarene bedes givet i byrådssalen samt fremsendt skriftligt.

 

Kommentarer