Erhverv

Nyt entreprenørselskab etableres i Randers

I Randers har Byggeselskabet Paulsen fornylig projekteret opførelse af to butikker - thansen & Petworld på Lucernevej 77. ​

Siden Byggeselskabet Paulsen i 2016 etablerede et lokalkontor i Randers, har selskabet haft en solid vækst i entrepriser inden for erhvervsbyggeri, detailbutikker og boligbyggeri.

Nu starter direktør for moderselskabet, Christian Ringsted Paulsen, og direktør for afdelingen i Randers, Jacob Riis Sørensen, en ny entreprenørvirksomhed sammen i Randers. Navnet er Erhverv og Bolig Byg A/S, og adressen er den samme som hidtil på Haraldsvej.

– Vores strategi med at åbne kontor i Randers, sikre lokalt fodfæste og være tæt på kunderne, har båret frugt, og afdelingen har nu en størrelse og et potentiale, som gør det naturligt for mig at tilbyde Jacob et medejerskab, siger Christian Paulsen og fortsætter:

– Vi skal fortsat, gennem vores lokale netværk og som en lokal entreprenør, kunne løfte større byggerier i Østjylland. Dette i samarbejde med lokale håndværkere i byen, samt vore eksisterende samarbejdspartnere i Midt- og Østjylland.

Efter etableringen af Erhverv og Bolig Byg bliver igangværende entrepriser færdiggjort i Byggeselskabet Paulsen, mens nye ordrer så vidt muligt lægges i det nye, fællesejede selskab. Målet er en omsætning på 200 millioner kroner

 

– Vi vil bygge Erhverv og Bolig Byg op i takt med, at ordrerne kommer ind, forklarer Jacob Riis Sørensen til Licitationen.

Geografisk vil Erhverv og Bolig Byg fokusere på sit lokalområde i Midt- og Nordjylland, mens Byggeselskabet Paulsen fortsat vil være fokuseret på resten af landet.

 

 

Kommentarer