Navnenyt

Nye praktikanter fra Dania hos JVR Consult

Simone Tipsmark og Emil Aaby er begyndt i praktik hos JVR Consult i Struer.

De to praktikanter er næsten færdige som markedsføringsøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i Randers. Praktikforløbet hos JVR Consult varer 3 måneder, og herefter mangler de bare deres hovedopgave, inden de til december er helt færdige med deres uddannelse.

JVR Consult arbejder blandt andet med salg og marketing, lige som de er med til at udvikle deres tilknyttede virksomheders forretninger. De nye praktikanter skal blandt andet være med til at styrke virksomhedens kunders digitale markedsføring – ikke mindst på sociale medier.

– Lige nu har vi fokus på kundernes markedsføring på Instagram, Facebook og Linkedin – siger Simone Tipsmark.

Praktikforløbet kom i stand, fordi de to studerende i forbindelse med en opgave havde berøring med en af JVR Consults kunder. Her havde de blandt andet fokus på den pågældende virksomheds hjemmeside, og de to studerendes indsats var så imponerende, at de blev tilbudt praktikpladser hos JVR Consult. Og de pladser tøvede de ikke med at takke ja til.

– Jeg havde faktisk allerede fået tilbudt en anden praktikplads, men jeg var ikke i tvivl, da jeg fik tilbuddet fra JVR Consult. Her får vi rigtig gode muligheder og masser af ansvar – siger Emil Aaby.

Begge praktikanter bor i Randers, men tager gerne turen til Struer.

– Det er fedt at være et sted, hvor man kan mærke, at de er glade for os – siger Simone Tipsmark.

Hos JVR Consult fortæller Digital Marketing Manager, Peter Milo, at de to praktikanter er kommet godt i gang med arbejdet.

– Deres analyseevner er skarpe og de er rigtig gode til at holde fokus og selv gribe mulighederne – siger Peter Milo.

JVR Consult har base i Struer og ejes af erhvervsmanden Jesper V. Rasmussen, der har massiv erfaring med blandt andet forretningsudvikling. Virksomheden har en lang række kunder over hele landet.

Kommentarer