Erhverv

Nye navne på Tradium

Der er tiltrådt nye medarbejdere på Tradium.

Rune Munk er fra 1. december 2019 ansat som uddannelseskonsulent/underviser hos Tradium Retail & Management. Rune er uddannet cand.mag. i Kommunikation, Kultur & Globalisering, med speciale i Organisation og Ledelse, Aalborg Universitet. Rune har flere års erfaring fra detailkæden JYSK samt undervisningserfaring fra Tradium Business. Rune skal primært undervise eleverne fra detailkæden Dagrofa på både hovedforløb samt akademifag.

Elisabeth Juul Øregaard er fra den 1. november 2019 ansat på Tradium som underviser på Fodterapeutafdelingen. Elisabeth har indtil sin ansættelse været indelejer som fodterapeut på klinik i Aarhus. Elisabeth er selv uddannet fodterapeut på fodterapeutskolen i Randers.

Ida Rosenløv er ansat som psykolog ved Hold Fast på Tradium fra 1. november 2019. Ida færdiggjorde sin psykologuddannelse i januar 2018, hvorefter hun har arbejdet med misbrugsbehandling i Enner Mark Fængsel ved Horsens samt ved Forsvaret i Fredericia.
Som psykolog ved Hold Fast – Tradium kommer Ida til at have sin arbejdsgang på Paderup Gymnasium, Social- og Sundhedsskolen i Randers samt Tradium Minervavej og Vester Allé 26. Ida bor sammen med sin kæreste, Casper Grud Nielsen, i Ugelbølle på Syddjursland.

Martin Nissen er fra 1. august ansat som underviser på Tradium GF1 i Randers. Martin er uddannet tømrer i 2000. Han skal primært være tilknyttet GF1 teamet og undervise på BYG.
Martin kommer fra en stilling som tømrersvend hos Kammi entreprise og bor i Randers. Han har desuden været tilknyttet Blommevej hvor Martin har undervist indenfor teleskoplæsser.

Jakob Sams er fra 1. august ansat som underviser på Tradium GF1 i Randers. Jakob er uddannet elektriker i 2009. Han skal primært være tilknyttet GF1 teamet og undervise på BYG.
Jakob kommer fra en stilling som skolepraktikinstruktør og koordinator for elektriker og tømrerelever på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten. Jakob bor i Randers.

Kommentarer