Randers by

Nybolig Erhverv skifter navn til Nordicals

Nybolig Erhverv, som er en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder skifter nu navn til Nordicals. Navneskiftet markerer en ny vækststrategi for erhvervsmæglerkæden, som skal styrke rådgivningen over for de største investorer både i Danmark og udlandet.

I Randers betyder det, at adressen på Østervold 42 nu får nyt navneskilt, mens Jesper Bruun Fangel og Morten Lundhøj fortsætter som partnere og indehavere af afdelingen tillige med afdelingerne i Skive og Viborg.

Interessen fra eksempelvis udenlandske ejendomsinvestorer er stigende, og denne udvikling ønsker Nordicals at matche endnu bedre, lyder det fra ledelsen i Nordicals, som allerede har et veludbygget internationalt netværk gennem et tæt samarbejde med Savills, der er en af verdens største erhvervsejendomsrådgivere.

– Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker kompetencerne og ydelserne i Nordicals for at imødekomme markedets krav og forventninger. Vi fortsætter med at rådgive erhvervslivet og skabe rammerne for deres vækst, og samtidig udvider vi på investeringsområdet, vores specialistviden og vores stærke netværk i både den danske og internationale sammenhæng, siger Erik Andresen, som er administrerende direktør for det nye Nordicals.

Kommentarer