Randers midtby

Ny leder af Randers Sundhedscenter

Tue Linderoth, ny leder af Randers Sundhedscenter. Pressefoto

Den 1. august 2018 tiltræder Tue Linderoth som ny leder af Randers Sundhedscenter. Tue Linderoth kommer fra en ledende stilling i Forsvarets sundhedstjeneste og glæder sig til at prøve kræfter med det kommunale sundhedsvæsen.

Tue Linderoth har arbejdet i regionalt og statsligt regi, men nu er tiden kommet til at prøve kræfter med det kommunale sundhedsvæsen, hvor han ser flere spændende tendenser.

– Det er interessant, at man er begyndt at samle forskellige sektorers sundhedstilbud i ét sundhedscenter for borgernes skyld. Jeg er særligt optaget af, hvordan man kan få overgangen mellem det regionale og kommunale sundhedssystem til at fungere så godt som muligt, og hvordan man bedst muligt kan arbejde med forebyggelse til fordel for borgeren, så eksempelvis indlæggelse kan undgås. Det ser jeg frem til at arbejde mere med nu, siger Tue Linderoth.

Tue Linderoth kommer fra en ledende stilling i Forsvarets sundhedstjeneste, hvor han har været oversygeplejerske siden 2015. Han startede sin karriere som sygeplejerske på Silkeborg Sygehus, og derfra rykkede han til Viborg Sygehus, hvor han fungerede som klinisk vejleder, souschef og senere afdelingssygeplejerske.

– Med Tue Linderoth får vi en ny leder, der kan videreføre og udvikle Randers Kommunes sundhedsindsatser for borgerne, og som sammen med centrets øvrige områder kan være med til at fastholde den stærke kultur og fokus på sundhed for borgerne. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i Randers Sundhedscenter, siger Christina Breddam, sundhedschef i Randers Kommune.

Tue Linderoth er 40 år gammel og bor med sin kone og deres to børn i Højslev mellem Skive og Viborg. I sin fritid dyrker han motion og lystfiskeri og har blandt andet fisket en del i Randers Fjord.

– Randers har rigtig meget at byde på. De mange muligheder i både by og natur gør området yderst attraktivt, understreger Tue Linderoth.

Kommentarer