Erhverv

Ny ledelseskonference ser dagens lys i Randers

Organisationer og medarbejdere skal kunne agere hurtigere end tidligere. Det stiller nye krav til ledelsens egenskaber, og det har Erhvervsakademi Danias nye ledelseskonference den 31. oktober fokus på.

Hvordan får man medarbejderne med på de nye forandringer, og hvad stiller man op med den nye generation, som har andre krav til arbejdslivet end de tidligere havde?

Det forsøger oplægsholdere fra ABB, Krifa, Aarhus Universitets hospital, Dansk Ingeniør Service og Lean Akademiet at svare på ved Erhvervsakademi Danias allerførste ledelseskonference i Randers den 31. oktober. Alle oplægsholdere har forskellige perspektiver på ledelse anno 2019 med udgangspunkt i blandt andet teknologier, IT, forandringer og arbejdsprocesser.

– Vi lever af at give viden videre, og det vil vi gerne gøre her. Vi vil gerne give deltagerne indsigt og inspiration til deres ledelse, der er under stadig forandring. Dagen har fokus på ’how to do it’ og værktøjsbaseret viden, som man kan bruge nu og forholde sig til – fortæller chefkonsulent Annemette Lyngby fra Danias efteruddannelsesenhed, der står bag den gratis konference på Minervavej 63 i Randers kl. 8.30-13.

Noget for alle
På konferencen giver Dansk Ingeniør Service sit bud på, hvordan man sikrer sig et teknologisk udsyn, mens Krifa giver et indblik i, hvordan ledelse påvirker vores arbejdslyst.

ABBs Country Supply Chain Manager fortæller om, hvordan han arbejder med forandringer, Lean Akademiet giver svar på, hvordan Lean kan blive en vigtig del af virksomhedskulturen, og oversygeplejerske Iben Schou-Hansen fra Aarhus Universitetshospital fortæller, hvad betyder det ledelsesmæssigt, når man samler 10.000 hospitalsansatte på én spritny arbejdsplads.

– Hver især bidrager oplægsholderne med forskellige vinkler på god ledelse. Jeg synes, vi har fået sammensat et spændende program med et bredt perspektiv på ledelse – siger Annemette Lyngby og glæder sig over, at der allerede er stor interesse for den gratis konference.

Læs mere og tilmeld dig HER

Kommentarer