Over Fussing

Ny frisør i Over Fussing og Øster Bjerregrav – reception lørdag

På lørdag 29. april kan man hilse på lokalområdets nye frisør. Her holder Kathrine Holm nemlig åbningsreception i Salon 52 på O. Fussingvej. Foto: Randers Netavis

Efter otte år som ansat frisør i Viborg er Kathrine Holm klar til at springe ud som selvstændig. På lørdag holder hun åbningsreception i Salon 52 i Over Fussing.

Efter 12 år som lønmodtager – heraf de 4 som elev – er Kathrine Holm (28) klar til at springe ud som selvstændig frisør.

Hun er udlært i salonen Men & Womens Cut i Viborg, hvor hun også har været ansat siden. Næsten alle årene som udlært har hun været bestyrer af salonen, så hun føler sig godt klædt på til at drive sin egen virksomhed.

– Jeg har længe haft en drøm om at starte selv. Tanken om, at jeg selv kan bestemme mine arbejdstider, kan jeg rigtig godt lide, og så glæder jeg mig til at slippe for køreturen til Viborg, smiler hun.

Nyder nærmiljøet

En anden drivkraft er dog ønsket om at komme endnu tættere på det lokalsamfund, hun har været en del af i 4 år.

Kathrine kommer oprindeligt fra Hanstholm, så hun er vandt til at bo og trives godt ”på landet”. For 5 år siden mødte hun sin kæreste, Morten Strange (35), og for 4 år siden flyttede de til drømmehuset i Over Fussing, hvor Kathrine også har indrettet sin salon. Sammen har parret tvillingerne på 2 år, Oskar og Bertram, som går i den lokale vuggestue.

– Jeg vil gerne have en salon, hvor hele familien kommer – fra de små børn til bedsteforældrene. Jeg kan godt lide at tage mig god tid og få en hyggelig sludder med mine kunder, det glæder jeg mig meget til, fortæller Kathrine.

Huset ligger i naturskønne omgivelser, og det naturlige er taget med i salonen,  hvor hårfarverne er ammoniakfrie og produktserien fra Angel er 89 procent økologiske.

Kig forbi lørdag

Kathrine Holm åbner først rigtigt for kunder på mandag 1. maj, men allerede på lørdag kan man tage salonen i øjensyn og hilse på byens nye frisør, når hun holder åbningsreception fra klokken 14 til 17 på adressen O. Fussingvej 52. Her vil være lidt til ganen, og medbringer man denne flyer, så vanker der 20 procent rabat på en klipning.

Alle er velkomne, og Kathrine Holm håber, at rigtigt mange vil tage imod tilbuddet og kigge forbi.

Kommentarer