Navnenyt

Ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers

Leif Frahm er ansat som ny erhvervskundechef i Andelskassens rådgivningscenter i Randers.

Leif Frahm er oprindeligt uddannet i Aktivbanken og har i løbet af sit arbejdsliv haft kortere arbejdsophold i udlandet i henholdsvis Luxembourg og Californien. Han har arbejdet med erhvervskunder siden 1985 og har i perioden fra 1997 til og med februar 2019 været ansat i Vestjysk Bank i Randers, først som erhvervskundechef og daglig leder af erhvervsafdelingen, siden som erhvervsrådgiver. Leif bor i Aarhus og er gift med Gitte, som er socialpædagog. Sammen har de to voksne døtre og et barnebarn på 6 måneder.

– Andelskassens værdier, det stærke lokale engagement og relationen til kunderne tiltaler mig meget, og det er rart at være ansat i en bank, hvor man på mange forskellige måder er med til at gøre en forskel for både kunder og lokalsamfund. Andelskassen i Randers har som erklæret mål at blive en af de vigtigste spillere blandt byens banker, og vi skal derfor ud og gøre endnu mere væsen af os, end vi har gjort hidtil. Det synes jeg er spændende, og jeg glæder mig til at bidrage til at skabe den ønskede vækst og udvikling.

Leif Frahm er meget sportsinteresseret, og når han har fri, spiller han tennis, løber og træner fitness flere gange om ugen. Hans hjerte banker i særligt høj grad for fodbold, som han både ser på TV og på stadion som tilskuer til Randers FC’s kampe. Derudover bruges fritiden i sommerhuset i Kerteminde og sammen med familien.

Kommentarer