Navnenyt

Ny erhvervs- og bosætningschef i Randers Kommune

Alex Weinreich, ny chef for Erhverv og Bosætning i Randers Kommune.

Randers Kommune har netop ansat 45-årige Alex Weinreich som chef for Erhverv og Bosætning. Han har været konstitueret i stillingen det seneste år.

Alex Weinreich har siden 2008 arbejdet som konsulent på erhvervsområdet i Randers Kommune og er kendt som en problemknuser, der går efter at finde løsninger, når erhvervslivet har en udfordring eller et ønske. Alex Weinreich har for eksempel været med til at udvikle den Erhvervsservice, som sikrer, at erhvervslivet har én indgang – en hotline til kommunen og har senere stået i spidsen for netop den service-tilgang.

“Alex kender byen og kommunen ud og ind og har boet her hele sit liv. Han møder folk i øjenhøjde og færdes lige godt i gummistøvler og laksko. Jeg er sikker på, at han i samarbejde med byens virksomheder, Erhverv Randers og andre aktører er den helt rette til at skærpe kommunens erhvervsprofil og samtidig medvirke til at fremme bosætningen,” siger Jens Heslop, direktør for Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.

Alex Weinreich er uddannet jurist og har tidligere arbejdet i det private erhvervsliv både som advokat og valuar.

“Jeg er rigtig glad for, at jeg kan fortsætte i stillingen som chef efter et års konstituering, hvor jeg har oplevet et fantastisk godt samarbejde med såvel borgere og foreninger i vores skønne landdistrikt som erhvervsliv og politiske udvalg om de mange spændende udviklingsmuligheder Randers Kommune byder på,” siger Alex Weinreich.

Alex Weinreich bor i Randers sammen med sin hustru og tre børn.
Han er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet og kom efter flere jobs i det private erhvervsliv til Randers Kommune, hvor han i en årrække har haft ansvar for at arbejde med udvikling af erhvervsområder, tiltrækning af virksomheder og service til virksomheder.

Kommentarer