Fårup

Nederlag til FSI i tæt kamp imod Mariager

FSI led nederlag i kampen imod Mariager lørdag aften.

FSI tabte på hjemmebanen Fårup Stadion 3-5 til gæsterne fra Mariager, der var lige ved at blive hentet i en giftig slutspurt.

Selvom kampen startede med fire minutter forsinkelse, var FSI slet ikke klar til kampstart. Allerede efter et minut blev FSI udspillet, og gæsterne bragte sig foran 0-1.

MIK´s angreb rullede herefter frem mod FSI´s mål, og i det 17. og 28. minut gik det galt for FSI og stillingen var 0-3. Tre minutter før pausen trak Arvydas Rekus igennem i venstre side men afsluttede lige på målmanden. 0-3 ved pausen var billigt sluppet for FSI.

Godt start på 2.halvleg.

Mindre end et minut efter dommer Knud Andersen havde fløjtet anden halvleg i gang, trak Rasmus Thomsen igennem i højre side og afsluttede selv til reducering 1-3. Tre minutter senere var FSI heldig med en MIK-afslutning på målstolpen. Efter et kvarter fik Jens Søndergaard gult kort for et frispark. Målmand Martin Bach Andersen fik frisparkskombination afværget til hjørnespark.

Tæt på

To minutter efter løb Rasmus Thomsen igen fra forsvaret i højre side og sendte bolden mod mål. Justits As kom stormende, og sendte bolden de sidste centimeter i mål til 2-3. Efter 28 minutter svarede MIK igen til 2-4. Efter yderligere et par min. havde Justis As et forsøg ved siden af mål. 10 minutter før tid fremtvang FSI hjørnespark i venstre side, og Arvydas Rekus headede fornemt bolden i mål til 3-4. I en situation, hvor der måske var offside, blev FSI presset til selvmål syv minutter før tid, så MIK vandt 3-5.

FSI har nu spiller seks kampe og fået ti points med en målscore på 18 – 11