Spentrup

Musikalsk legestue i Spentrup kirke og koncert i præstegårdshaven

På fredag 24. maj holder Spentrup menighedsråd og sogenpræst Peter Ulvsgaard musikalsk legestue for byens yngste i kirken. Det sker som en del af Spentrup Sommerfest. Fremsendt foto

Fra torsdag til søndag løber årets sommerfest af stabelen i Spentrup, og i år er der et særligt tilbud for børn, som kan komme til musikalsk legestue i kirken, hvor der også er koncert for hele familien søndag. 

De musikalske legestuer finder sted fredag 24. maj i Spentrup Kirke med organist, sanger og præster for de mindste. Klokken 9 er dagplejere, forældre, bedsteforældre og andre inviteret med de allermindste til musik, sang, leg og fortælling.

Klokken 10 er det børnehavernes tur, hvor forældre, bedsteforældre også er inviteret med til en hyggelig time med musik, sang, leg og fortælling.

Søndag 26. maj klokken 16 er alle inviteret til koncerten ‘Vellyd’ ved cellist Ida Johanne Riegels i Spentrup Præstegårdshave.

Her kan man opleve cellisten – og cyklisten – som er på koncerttur på cykel fra København til Skagen. Undervejs giver Ida Riegels 30 koncerter, og et af stederne på turen er Spentrup Præstegårdshave, hvor hun på søndag giver koncert på sin selvbyggede cello og fortæller om musikken og livet som omrejsende musiker.

Man kan følge med på Idas tur gennem Danmark på bloggen “500 km Cello”.

Det er gratis at deltage ved koncerten, og der er plads til publikum i alle aldre. Er vejret godt, så tag et tæppe med, lyder opfordringen. I modsat fald flyttes arrangementet op i kirken.

Ida Riegels sørger for den smukkeste musik og spændende fortællinger fra cykel- og musiklivet på landevejene.

Cellist og cyklist Ida Riegels giver koncert i præstegårdshaven i Spentrup på søndag 26. maj. Pressefoto

Kommentarer