Kultur og events

Musik- og teaterhuset Værket søger ny og visionær restauratør

Efter 30 år i spidsen for de kulinariske oplevelser på Værkets Café Sven Dalsgaard går restauratør og forpagter Jørgen Øst-Jacobsen på pension ved årsskiftet.

Værket sender nu driften af den tilknyttede café og restaurant i udbud og leder efter en passioneret restauratør, der kan være med til at løfte den samlede oplevelse på Værket for de mere end 80.000 årlige gæster i huset.

Siden 1990 har Jørgen Øst-Jacobsen tegnet den kulinariske profil i musik- og teaterhuset som forpagter og restauratør i Værkets tilknyttede café og restaurant, Café Sven Dalsgaard.
Jørgen Øst-Jacobsen har stået for gastronomien til de mange gæster, der tager plads i Café Sven Dalsgaard før og efter kulturoplevelser i Værkets sale og til erhvervsselskaber, messer og private arrangementer som konfirmationer og bryllupper.

– Det er vemodigt, at vi nu må sige farvel til en god partner og ven, som Jørgen Øst-Jacobsen har været gennem 30 år. Vi siger mange tak for et fantastisk samarbejde til Jørgen og ønsker ham alt det bedste for fremtiden,” siger Mikael Qvist Rørsted, musik- og teaterdirektør på Værket.

Mulighed for et friskt ’take’
Værkets Café Sven Dalsgaard skal således have ny restauratør fra årsskiftet, og Værket har nu sendt driften af den tilknyttede café og restaurant i udbud.
Musik- og teaterchefen håber på at udbuddet kan fange interessen hos nogle visionære, yngre kræfter med drive, idéer og en lyst til at gå ind i et langvarigt samarbejde om at nytænke og udvikle madoplevelsen i musik- og teaterhuset.

– Dette er en fantastisk mulighed for et friskt ’take’ på den gastronomiske del af oplevelsen på Værket, og vi håber på at høre fra unge, inspirerede folk med samme høje ambitionsniveau, som vi arbejder med inden for arrangementer og koncerter,” fortæller Mikael Qvist Rørsted.

Skal være med til at løfte helhedsoplevelsen
Han fortæller, at Værket i udvælgelsen blandt andet kigger efter en tydelig vision for drift og udvikling af restauranten, en spændende gastronomisk profil og i høj grad også en bæredygtighedstanke.

– Vi leder efter én, der ikke bare har spændende idéer til, hvordan et spisested kan matche et alsidigt og kvalitetsbevidst kulturhus på rammer og menukort, men som også har en ansvarlig tilgang til restaurantdrift. Vi stiller udtalte krav til økologi og reduceret klimaaftryk,” forklarer han og fortsætter:

– Så kigger vi naturligvis også efter høj faglighed, relevant erfaring inden for restaurationsbranchen og en klar samarbejdslyst. Vi ønsker sammen med en passioneret restauratør at løfte helhedsoplevelsen ved at tage på Værket.

Der er ansøgningsfrist til prækvalifikationsrunden i udbuddet fredag den 21. august 2020 kl. 12.00.
Mere information om ansøgningsfrister, forløb samt hele udbudsmaterialet kan findes HER

Kommentarer