Havndal

Møllesvendene hædret med “Sammen kan vi mere” prisen 2018

Ved Andelskassernes aktionærkredse for Midtjylland og Østjylland, var “Møllesvendene” v/Den Selvejende Institution Lyshøj Mølle mødt frem.

– Vi var blevet nomineret og udvalgt til at modtage en af priserne for 2018, Sammen kan vi mere-prisen 2018. Begrundelsen var blandt andet, at det sammenhold Møllesvendene udviser, er tegn på, hvad det betyder når man står sammen, udtaler Ove Knudsen – formand for den selvejende institution Lyshøj Mølle.

Visionen for Lyshøj mølle er gennem en omfattende istandsættelse at etablere stedet som egnens forsamlingssted. Møllen skal samtidig danne ramme om en levende formidling af den historie der knytter sig til stedet. Gennemsnitsalderen på Møllesvendene er 68 år.

Ove Knudsen sagde blandt andet i sin takke tale, det er dejligt, at der også er andre, der mener vi yder en god indsats, ikke kun for lokalsamfundet, men for alle der interesserer sig for gamle møller.

Beløbet på de 15.000 kr. skal anvendes til færdig renovering af møllehatten, hvor vi nu kun mangler ca. 800.000 kr., for at vi kan få den op på sin plads.

Til sidst blev alle ca. 800 deltagere inviteret på kaffe, en torsdag eftermiddag, som er vores arbejdsdag.

Kommentarer