Randers midtby

Mød Yogaguru på Remisen i Randers

Simon Krohn kommer til Randers med et underholdende foredrag om yoga. Foto: Henrik Ohsten

Med foredraget “Filosofien bag yoga” kommer den efterspurgte yogaguru, Simon Krohn, torsdag den 27. april til Randers.

At vi kan trække en så efterspurgt foredragsholder til Randers, er resultatet af et samarbejde mellem FOF Randers og YogaRanders. Begge er allerede nu overbeviste om, at aftenen bliver en succes, hvilket det antallet af solgte billetter da også vidner om. Der er lige nu knap 50 billetter tilbage, som man kan købe via FOF Randers hjemmeside.

– Vi var ikke i tvivl om, at der ville være stor interesse for foredraget. Yogamiljøet i Randers er de sidste år vokset støt og roligt. Det ser vi blandt andet ved, at vi har flere og flere udbydere med på vores hjemmeside yogaranders.dk. Og mange med interesse for yoga ved bare, hvem Simon Krohn er, så det er helt naturligt, at de gerne vil opleve ham, siger Hening Wilsten, som er formand for YogaRanders.

For alle interesserede

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering. Alligevel har de fleste en fornemmelse af, at yoga er langt mere og noget dybere. Det er noget af det, Simon Krohn vil komme ind på i sit foredrag.

Simon, der er forfatter til den anmelderroste bog “Nærmere noget”, giver i sit foredrag en underholdende introduktion til de tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som man kan koble direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er introduktionen tro mod den oprindelige filosofi.

Undervist i mere end 15 år

Simon Krohn er uddannet yogalærer og underviser til dagligt på Hamsa Yoga Studio i København. Han er som den første i landet blevet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Derudover har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.

Foredraget finder sted torsdag den 27. april klokken 18-20 i Remisen J.V. Martins Plads. Prisen for en billet er 150 kroner, og man kan købe dem via FOF Randers’s hjemmeside.

Kommentarer